Hummerlimousine i Stockholm

Hyr lyxiga limousiner i Stockholm hos oss
Intresseanmälan
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Hyra Hummer – Super stretch Limousiner

Är ni ett större gäng som ska ut och festa tillsammans? Då är en av de viktigare frågorna ofta transporten. För att minska oron kring transporten bör varje festgäng fundera på att hyra en limousine för kvällen. Och en Super Stretch Hummer-limousine är ett perfekt sätt att glida in till partyt tillsammans.

Hyr en Super Stretch Hummer Limousine

En Hummer-limousine tar upp till 25 passagerare och en H2 Hummer är utrustade med LCD-TV (vanligen mellan tre och sex skärmar av flytande kristaller), DVD-spelare och dessutom försedd med skräddarsydda discoljus. Därtill skapar en förlängd Hummer partystämning redan under resan, då den är utrustad med ett otroligt ljudsystem, dansgolv, fiberoptisk ljus för stämningsbelysning och en minibar. En super-förlängd Hummer-limousine kan jämföras en VIP middagsmottagning – och den har tonade rutor för att garantera integriteten. hummer limo i stockholm

För de som har åkt med en förlängd Hummer tidigare, kan en super-förlängd Hummer trots allt bli en ny erfarenhet. En Super Stretch Hummer är två gånger så lång som en H2 Hummer och kommer att skapa mycket mer uppmärksamhet än vilken annan Hummer som helst.

När du vill hyra en extra förlängd Hummer kan du fylla i en kostnadsfri offertförfrågan, göra ett besök hos ett företag som hyr ut limousiner eller ringa för att få en offert. Men innan du gör det bör du fundera på följande: Hur många är ni i gänget som ska rymmas i limousinen? I en Super Stretch Hummer kan upp till 25 passagerare åka bekvämt. Dessutom bör du fundera på hur lång tid ni behöver hyra den extra långa Hummern. De flesta uthyrningsfirmor debiterar ca 2 000 kr per timme och tar vanligen betalt för minst 4 timmar. Vidare är det viktigt att se till att läsa de hyresvillkor som gäller för Hummern, för att undvika senare efterräkningar.

En Super Stretch Hummer-limousine hyr du komplett med en chaufför som står till er tjänst. För de som planerar en vild utekväll är det skönt att ha med en dedikerad chaufför under kvällen. Det ger en känsla av lugn när ni ger er ut på er festkväll – och det tar också bort risken för att någon i gänget ska fastna för rattfylleri.

Den som ansvarar för att hyra Hummer-limousinen bör ha som praxis att försäkra sig om att limousinen har ett giltigt försäkringsskydd och att det finns back up-tjänster om något skulle hända med limousinen under kvällen. Några av de malörer som kan uppstå är motorproblem, punktering eller en olycka. Att veta att det finns en reservlösning lätt tillgänglig är en stor tröst. Man bör också vara noga med att ta reda på hur snabbt en back-up kan komma – helst ska det vara en annan förlängd Hummer-limousine som skickas för att ersätta den som gått sönder.

På speciella högtidsdagar bör du inte låta kostnaden bli en avskräckande faktor för att hyra en Super Stretch Hummer, eftersom billigt tenderar att bli dyrt i slutänden. Visst kan man välja en billig limousine istället för en dyrare Stretch Hummer, men det kan resultera i dålig service och stor besvikelse. Dessutom betyder ett lågt pris inte nödvändigtvis att du gör ett fynd. Besparingen kan lätt ätas upp av andra, dolda avgifter. Innan du hyr en Stretch Hummer bör du också fråga uthyraren om eventuella tillkommande avgifter som kan dyka upp samt även fråga om det ska lämnas några drickspengar etc. till chauffören.