Hyra Limousine

Hummerlimousine Stockholm

Välkommen till Hummerlimousine Stockholm!

Detta är sidan för dig som vill hyra en limousine i Stockholm. Vår mest exklusiva och eftertraktade limousine är vår hummerlimousine modell. Vi hyr dock även ut andra limousinemodeller och oavsett vad för limousine du önskar hyra är vi säkra på att vi har det du letar efter.

När du hyr en limousine av oss på Hummerlimousine Stockholm ingår alltid en förare. Vi är idag en av de största företagen i Stockholm som hyr ut limousiner och hyr regelbundet ut våra limousiner inför bröllop, studentskivor, studentbaler, svensexor, möhippor och liknande.

Alla våra chaufförer här på Hummerlimousine Stockholm är utbildade limousineförare och kan även fungera som guider i stockholm på båda svenska och engelska om så önskas. Alla våra chaufförer är serviceinriktade, hjälpsamma och har lång erfarenhet av att köra limousine.

Oavsett om du hyr en hummerlimousine eller någon av våra andra modeller kan du vara säker på att du får en limousine i absoluta toppskick. Vi är stolta över det stora antal nöjda kunder vi genom åren skaffat oss och hoppas och tror att även du kommer bli nöjd med den service vi erbjuder dig. För oss på hummerlimousine Stockholm är bara det bästa bra nog för våra kunder.